Våra varumärke

Esther Williams

Amerikansk varumärke som grundades av Esther Williams, en ikonisk skådespelare och professionell simmare från 60-talet. Esther Williams erbjuder badplagg med komfort och funktionalitet i retro/rockabilly/pinup-stil. Mycket bra kvalitet och hållbarhet!

Bettie Page

Bettie Page är en berömd pinup-modell från 50-talet. Hon grundade varumärken som erbjuder badplagg i hög kvalitet med smyckrande passform i pinup-stil. Alla deras produkter är tillverkade i USA.

Unique Vintage

Amerikansk, California-baserad varumärke, som grundades i 2008 av Katie Echeverry. Unique Vintage producerar underbara badkläder/ bikinier i retro-Hollywood-stil och klänningar med härligt blommigt/ prickigt mönster i Mad Men, Grease och Audrey Hepburn-stil.

Hell Bunny

Londonbaserade varumärke som erbjuder rockabilly kläder med retro och lolita touch även i plus size och stora storlekar.

Lindy Bop

Lindy Bop är en engelsk varumärke med rockabilly/ retro 50-60-talsinspirerade klänningar i hög kvalitet.  Ni hittar härliga blommiga, prickiga klänningar och kjol i Audrey Hepburn stil i LindyBop sortimentet! Vi lägger till nya klänningar regelbundet. De flesta modellerna hittar ni även i plus size och stora storlekar.

GatsbyLady London

Londonbaderade varumärke som erbjuder underbara handbroderade flapperklänningar med vackra detaljer och matchande accessoarer i 20-tals Gatsby-stil. Dessa cocktailplagg får dig att glittra på festen, de har en touch av trendig vintage. Matcha dina flapperklänningar från Gatsbylady med vintage accessoarer ( flapperhårband, pärlbroderad aftonväska, armband) för en perfekt Gatsby-look!

LadyVintage London

Engelska varumärke som erbjuder Audrey Hepburn inspirerade klassiska klänningar i absolut högsta kvalitet! Klänningarna är feminina, enkla och sofistikerade, och finns i flera härliga vintage mönster.

Darrcy&Soma

Londonbaserade varumärke som erbjuder fina,  vintageinspirerade överdelar, blusar och koftor som passar lika bra till fest som till ett par jeans.